Donderdag 28 juli 2016

Beheer vrijwilligers

Infoavond 5 september om 19.00 uur in AC Vorkmeer aan de Kerkstraat te Panningen

In mei en juni hebben zowel de gemeenschappelijke infoavonden als ook de individuele gesprekken plaatsgevonden met (toekomstige) gebruikers. Ook de (toekomstige) gebruikers zelf gaan (indien van toepassing) bij hun eigen vereniging/groep kijken wat zij kunnen betekenen voor het beheer en het leveren van vrijwilligers.

We hebben al enkele positieve reacties mogen ontvangen. Op onze website www.gemeenschapshuisinkepel.nl kun je een verslag lezen van de gemeenschappelijke avonden (dinsdag 10 mei en donderdag 12 mei).

Zoals jullie weten zijn er veel vrijwilligers nodig voor beheer en de exploitatie. Heb je interesse of ken je iemand die interesse heeft: geef je dan op via onze website.

We hebben tevens met (toekomstige) gebruikers onderhandelingen gevoerd over de bezetting van het gebouw. Op maandag 5 september a.s. is er om 19.00 uur weer een infoavond in het AC Vorkmeer op de Kerkstraat. Er wordt dan via een schema duidelijk gemaakt hoever wij zijn met het vrijwilligersbeheer. Hoe staan we er voor, wat hebben we nog tekort en hoe lossen we dit samen op. Zet de datum svp alvast in je agenda!

Word vrijwilliger

Samen verantwoordelijk

alles over vrijwilligers

Contactgegevens

Akkerveld 15

5988 JB Helden

sc@gemeenschapshuisinkepel.nl