Dinsdag 14 februari 2017

Gemeenschapshuis In Kepèl zoekt vrijwilligers

Na het positieve bericht van de gemeente is het bestuur van de Stichting Gemeenschapshuis in Kepèl op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het uitvoeren van diverse taken binnen het nieuw op te zetten gemeenschapshuis dat gehuisvest wordt in de oude huishoudschool, het huidige Activiteiten Centrum Vorkmeer aan de Kerkstraat in Panningen.

Ze zijn op zoek naar enthousiaste mensen die zich in willen zetten voor de Panningse gemeenschap en daarvoor diverse vrijwilligers-taken in het gemeenschapshuis willen uitvoeren. De taken zijn zeer divers en variëren van het ontvangen van gasten/gebruikers, horeca werkzaamheden, onderhoud van gebouwen en de tuin.

De vrijwilligers gaan deel uitmaken van een zeer enthousiaste vrijwilligersgroep, die hun bezigheden zelfstandig kunnen gaan organiseren in hun groep.

Het bestuur biedt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen zoals BHV, sociale hygiëne, afhankelijk van het vrijwilligerswerk.

Het bestuur blijft enthousiast en nauw betrokken bij hun vrijwilligers en ondersteunen ze waar nodig.

Je kunt telefonisch contact opnemen met het secretariaat, Tel: 077-3074369, een e-mail sturen naar info@gemeenschapshuisinkepel.nl of een schriftelijke reactie sturen naar Stichting Gemeenschapshuis in Kepèl, t.a.v. Mieke Habets, Nijverheidsstraat 18, 5981TV Panningen.

Word vrijwilliger

Samen verantwoordelijk

alles over vrijwilligers

Contactgegevens

Akkerveld 15

5988 JB Helden

sc@gemeenschapshuisinkepel.nl