Zondag 3 februari 2019

Twinart.nl maakt bord in voortuin Gemeenschapshuis

Bestuur gemeenschapshuis gunt Twinart opdracht om bord te maken

in de bestuursvergadering van december hebben Guus en Flip Fleuren (Twinart) een presentatie gegeven over hun creatieve invulling voor een bord in de voortuin. We hadden hun vaardigheden met cortenstaal al bewonderd tijdens de opening vorig jaar en dat smaakte naar meer. Zo zijn ze ook met een prima plan gekomen om een sponsorbos van vogels te creëren maar daar over later dit jaar meer.

Nu was het vooral belangrijk om een groot stevig bord in de voortuin te plaatsen met de niet al te strakke letters 'Gemeenschapshuis in Kepèl' erop. Met veel externe deskundigen en adviseurs hebben we toen de locatie bepaald in de voortuin en is de offerte goedgekeurd.

De ideevorming krijgt nu al meer en meer vorm zoals jullie op de foto kunnen zien en de komende maanden zal er nog flink wat werk verzet worden in de weekenden van beide jong heren om de plaatsing in het voorjaar mogelijk te maken. Mooi om passie, energie en willen leren bij deze mannen te vertalen daar leuke creatieve beelden en/of borden.

Word vrijwilliger

Samen verantwoordelijk

alles over vrijwilligers

Contactgegevens

Akkerveld 15

5988 JB Helden

sc@gemeenschapshuisinkepel.nl