Summa Adviesgroep BV verlengt partnership met Gemeenschapshuis in Kepèl

Summa Adviesgroep BV verlengt partnership met Gemeenschapshuis in Kepèl

We zijn zeer verheugd dat de Summa Adviesgroep haar partnership heeft verlengd met 1 jaar. De samenwerking werd vorig jaar bekrachtigd tijdens de officiële opening door de overhandiging van een cheque door Jeroen Verwegen waardoor we in staat waren om een grote beamer in de grote (gym)zaal aan te schaffen.

Inmiddels hebben er een aantal activiteiten en bijeenkomsten van Summa bij ons plaatsgehad die door de onze vrijwilligers prima georganiseerd werden. De Summa adviesgroep met een aantal vestigingen in Limburg en Noord Brabant zorgt voor financiële rust en zekerheid op gebied van pensioenen, hypotheken, verzekeringen en financiële planning. Fijn om te zien dat ondernemers maatschappelijk en sociaal betrokken zijn.

Uiteraard informeren wij ook andere organisaties naar de mogelijkheden van sponsoring en partnership bij ons!