Nieuws van Vorkmeer over Corona

Nieuws van Vorkmeer over Corona

Graag maken we jullie attent op onderstaand nieuws van Vorkmeer over mogelijke hulp naar aanleiding van het Coronavirus:

Vorkmeer ís er voor jou!

Het Corona-virus heeft een grote impact op iedereen in de samenleving. Het kan veel stress, onzekerheid en spanning met zich meebrengen. Heb je behoefte aan een gesprek om je zorgen te delen, is er hulp nodig met praktische zaken of even simpelweg je hart luchten? Het maatschappelijk werk van Vorkmeer is er voor iedereen en denkt graag met je mee!

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via amw@vorkmeer.nl of 077 307 7350. Mocht je het fijn vinden, kunnen we ook een videoverbinding tot stand brengen.

Elkaar helpen is de kracht van onze samenleving, wat nu echt belangrijk is. Er wordt in deze tijd veel verwacht van mantelzorgers. We zijn hun inzet enorm dankbaar, maar juist nu blijkt hoe onmisbaar alle mantelzorgers zijn. Vorkmeer waardeert deze inzet, zeker omdat hun zorg essentieel is. Ervaar je als mantelzorger in deze tijd extra druk? Ook voor jou zijn wij te bereiken via amw@vorkmeer.nl of 077 307 7350.

Aanvullende informatie over wijzigingen in onze dienstverlening vind je op onze website: https://www.vorkmeer.nl/ of bekijk  onze facebookpagina.

Algemene informatie over het Corona-virus is te vinden op de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus.