Welkom gebruikers, we zijn weer open !!

Welkom gebruikers, we zijn weer open !!

Na een lange periode van onzekerheid en ongeduld hebben we onlangs gehoord dat we weer open mogen. We zijn daar zeer verheugd over en we hebben hard gewerkt om dat weer mogelijk te maken.

Met ingang van 2 juni zijn we weer open. Echter we hebben nog steeds rekening te houden met voorschriften en maatregelen van nationale en lokale overheid. De openstelling zal daarom beperkt zijn en we hebben ons strikt aan die voorschriften te houden.

Gebruikers en vrijwilligers dien zich te houden aan het Corona protocol dat geldt binnen en buiten het gemeenschapshuis. Het protocol is op te vragen via sc@gemeenschapshuisinkepel.nl en zal ook ter inzage liggen in het gemeenschapshuis. Ook dienen alle aanwijzingen op bordjes en door vrijwilligers strikt te worden opgevolgd in het belang en voor de veiligheid van alle gebruikers.

Maar vooral zijn we blij dat we weer gasten mogen ontvangen. Welkom !!